Erkende Leerplek

Stageplaats en & Stage samenwerking

 

Stage plaatsen relateerde opleidingen
De stichting biedt stage mogelijkheden aan studenten van zorg gerelateerde opleidingen hbo en Gilde.  Stichting Happiness is een erkende leerplek.

Maatschappelijke stageplaats

Helaas merken wij nog geregeld dat mensen niet weten hoe ze met iemand die een beperking heeft moeten omgaan. Ze weten zich dan geen houding te geven of worden er bijvoorbeeld zenuwachtig en lacherig van. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd de kans krijgen om mensen met een beperking te leren kennen. Hierdoor zal het in de toekomst gemakkelijker zijn om met elkaar contact te maken en met elkaar om te gaan.
Heeft u interesse kan u ons een mail schrijven.
Een steentje bijdrage voor een goed doel.

Vrijwilligers
Mensen uit de omgeving, die ons willen helpen, uw betrokkenheid waarderen wij enorm.  Ons helpen kan op vele manieren, iedereen heeft eigen kwaliteiten, dingen die ze graag doen of waar ze goed in zijn. U hoeft het alleen maar te delen, dit kan eenmalig zijn of met regelmaat als u dit leuk vindt. Wij zouden het leuk vinden als er mensen zijn die hun passie willen delen met de bewoners in de vorm van een workshop.  Deze workshops kunnen over allerlei onderwerpen gaan zoals bijvoorbeeld, boetseren, bakken, koken, schilderen, tuinieren, bloemschikken, kaarten maken, vogels spotten, houtbewerken, muziek maken, dansen, yoga etc.
Daarnaast zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers die de bewoners willen helpen met:
⦁ De tuin en moestuin.
⦁ Het verzorgen van de dieren.
⦁ Huishoudelijke activiteiten.
⦁ Mensen die met kleine klusjes in en rondom het huis.