Wonen

Het is niet vanzelfsprekend dat mensen met een verstandelijke c.q. meervoudige beperking, als de tijd er rijp voor is, thuis uitvliegen, om zelfstandig te gaan wonen. Onze doelgroep bewoners kunnen zich niet zelfstandig redden in de maatschappij en hebben een veilige woonomgeving nodig, waarbij 24 uur per dag zorg en begeleiding aanwezig is.

Ouders zijn voor hun kinderen vaak lange tijd van te voren aan het oriënteren om een passende zorgwoning, en dagbesteding met goede zorg en begeleiding te vinden om hun zoon of dochter uiteindelijk losser te gaan laten.

Een (nieuwe) woonplek voor de toekomst van hun kind zal dan ook aan belangrijke eisen moeten voldoen. Stichting Happiness heeft geprobeerd aan zoveel mogelijk eisen van ouders te voldoen en zal ook in ontwikkeling blijven. Voor de zorgwoning hebben wij een hele mooie carré hoeve gevonden, die heel ruim van opzet is en toch heel knus en een gezellige sfeer uitstraalt van binnen en van buiten. In deze mooie woning is het mogelijk om een eigen ruime zit-slaapkamer te huren met gebruik van de vele gezamenlijke ruimten die aangepast en ingericht zijn op wonen met zorg. De eigen zit-slaapkamer mag de bewoner geheel naar eigen smaak en met eigen persoonlijke spullen inrichten.

Huurtoeslag

Wij zijn blij te kunnen vertellen dat het bij ons mogelijk is om voor deze eigen zit-slaapkamer een huurtoeslag aan te vragen bij de belastingdienst. Stichting Happiness heeft een officiële toekenning van de belastingdienst. 

 

Folder Wonen pdf

Folder Wonen