Edwin

Hallo allemaal, we hebben 1 ding al met elkaar gemeen, en dat is "Happiness"
Omdat ik een van de gelukkige ben die hier mag komen werken, wil ik me graag aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Edwin, 35 jaar geleden werd ik geboren in Brunssum, en hier woon ik nog steeds met veel plezier, samen met mijn lieve vriendin Patty. Wij zijn trotse ouders van een jongedame van bijna 1 jaar, haar naam is Jaxie Mae.
Ze is beste vriendjes met Boldy, een harige goedzak uit Roemenië.

Toen ik 16 jaar was ontstond voor mij de liefde voor deze tak van zorg, en na bijna 16 trouwe dienstjaren binnen een andere stichting, werd het tijd voor iets nieuws. Liefst op een plek waar meer tijd en aandacht is voor "de mens"
Waar ruimte is voor rust, plezier, ontwikkeling en een huiselijke sfeer, in een geborgen en veilige omgeving.
Toen Happiness op mijn pad kwam, was er dan ook geen enkele twijfel.
Met veel plezier, enthousiasme en een dosis humor begin ik graag met jullie aan dit avontuur.
Laten we er met elkaar wat moois van maken en elke dag genieten van deze uitdaging.
Ik kijk er naar uit om elkaar te ontmoeten en jullie verder te leren kennen.
Lieve groetjes van Edwin

Edwin

Mijn naam is Conny. Ik woon in Sint Joost met mijn man Oscar en zoon Raf. In 1986 ben ik op Sint Anna in Heel begonnen als leerling Z-Verpleegkundige. Na het behalen van mijn diploma ben ik daar blijven werken. Ik heb op verschillende groepen gewerkt. Altijd met veel liefde en plezier.

Nu ga ik werken bij Stichting Happiness, kleinschalig wonen. Heerlijk werken zoals ik dat het liefste doe, met veel aandacht en tijd voor de bewoners. Samen met de bewoners en mijn collega’s ga ik zorgen voor een echt thuis, waar iedereen zichzelf kan zijn, gewaardeerd wordt en zich prettig voelt.

Conny

Patricia

Een nieuwe uitdaging binnen Stichting Happiness. Ik ben er erg blij mee. Na 30 jaar binnen Stichting Pergamijn gewerkt te hebben, sta ik op de drempel om te beginnen aan iets nieuws, een mooi nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Patricia en ben inmiddels bijna 13 jaar getrouwd met Evert. We hebben een 17 jarige zoon Roan en onze labrador Luna. Ik heb er zin in om te starten met jullie allen en te werken aan een mooie toekomst binnen Stichting Happiness.

Patricia

Hallo allemaal.

Ik ben Ankarin 54 jaar en ben al 33 jaar werkzaam in de zorg met verstandelijk beperkte clienten. Mijn lieve man Jos die ik al 39 jaar ken en waar ik al 28 jaar mee getrouwd ben is mijn maatje, steun en toeverlaat.... Wij 2 de basis van ons lieve gezinnetje. We hebben 2 kinderen een dochter van 25 en een zoon van 22. Onze hond Indy en kater Max maken ons gezin compleet. Ik voel me trots met deze rijkdom. Liefs Ankarin.

Ankarin

Lindy

Mijn naam is Lindy, ik ben 27 jaar en woon in Grathem. Nadat ik de opleiding verpleegkundige niveau 4 in 2013 heb afgerond, ben ik gaan werken binnen de gehandicapten zorg. Dit heb ik altijd met veel plezier en passie gedaan. Ik vind het erg belangrijk dat de bewoners de juiste zorg en begeleiding krijgen, maar ook wil ik graag een luisterend oor bieden en er gewoon kunnen zijn als ze hier behoefte aan hebben. Ik kijk er erg naar uit om binnen Stichting Happiness te komen werken. Ik ga er alles aan doen om de bewoners een warm thuis en een veilige plek aan te kunnen bieden. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin , uitstapjes maken met onze vriendengroep of samen carnaval vieren. Groetjes Lindy

Luc

Lindy

Ik ben Luc Heuts. Op het moment ben ik nog 22, maar zodra ik van start ga bij Stichting Happiness ben ik 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin in Maasbracht. Mijn hobby’s zijn waterskiën, fitnessen, voetballen (ik voetbal bij EVV in echt) en eigenlijk alles wel wat met sport te maken heeft. Voor Stichting Happiness heb ik gewerkt bij Careflex zorggroep en bij Koraal Op de Bies.

Luc

Bestuursleden Stichting Happiness